Företag Större/Mindre * Privat
 

Nu lönar det sig
Äntligen finns en
möjliget att rädda ditt..
>> mera info
 

 


 

 

Större Företag och Myndigheter.

Stora företag och Myndigheter med höga krav på vårt uppdrag. T.ex. Snabbhet, avancerat tekniskt kunnande, stora sekretesskrav och krav på renrum och annat där större resurser är nödvändiga,
vänder sig med förtroende till HDisk-Akuten. Kvalificerade uppdrag kräver information och undersökning samt ett nära samarbete med kunden. Kostnader framräknas med hjälp av kännedom om uppdragets art. Vi kan dock säga att på detta område är vår strävan att hålla högsta kvalitet och även bra priser.

Mindre Företag.

Mindre företag som har enklare uppdrag till HDisk-Akuten. Har naturligtvis höga krav men dock en strävan att hålla ned kostnaderna. I vårt steg 1 finns en sådan möjlighet där vi först testar med vår enklare och billigare metod, där vi idag lyckas till 80% med inlämnade uppdrag. Vi utför alla tester till företag inom 5 arbetsdagar. Att beställa expressuppdrag mot en extra kostnad går bra. Möjlighet att gå vidare med ett uppdrag som inte kan lösas med steg 1 till steg 2, gör att vi räddar de flest av inlämnade hårddiskar. Högsta kvalitet och bra priser gäller.

Privat Personer.

Privatpersoner har här en möjlighet att till reducerat redan bra pris, få tillbaka oåtkomliga data. En förutsättning är att vi får något längre tid på oss, vi utnyttjar ledig tid mellan större körningar, vi brukar klara oss inom ungefär 10 arbetsdagar. Möjligheter till snabbare undersökning finns mot något större kostnad. Även här går att beställa expressuppdrag. Högsta kvalitet och riktikt bra priser.


.

  


 

 


 

 

 

 


  © Copyright 2006. CDM PROduktion