SUPPORT
 

Nu lönar det sig
Äntligen finns en
möjliget att rädda ditt..

>> mera info

 

 


 

 

Kontakta oss via Email eller vanligt brev.

Vår support är till för dig med hårddiskproblem av typen förlorade data. Vi hjälper till med råd och förslag på hur vi tillsammans skall lösa dina problem.

Om du skickar in din hårddisk för undersökning, så tar vi ut en startkostnad för arbetet med att kontrollera om dina data och eventuellt din hårddisk är räddningsbara. Betalningen avser hantering, montering och testning av av din hårddisk, fram till själva dataåtervinningen. Denna första del tar normalt från 2- 24 timmar.
Undersökning och dataräddning debiteras per hårddisk och storleken i gigabyte. Frakt tillkommer.

Om din hårddisk är skadad eller "opålitlig" levereras dina data tillbaka till dig på en ny högkvalitativ hårddisk med ordinarie garanti från tillverkaren. Priset för hårddisken tillkommer och följer aktuella dagspriser. Här finns även andra möjligheter till lösningar som vi diskuterar med kunden vid varje beställningstillfälle.

Sträng sekretess (inom ramen för svensk lagstiftning) gäller, och vi ber att få påpeka att vi endast räddar data, och inte kontrollerar innehållet. Med detta hoppas vi att Du känner dig trygg och kan lita på att t.ex. personliga uppgifter och interna företagsdata fortsatt är personliga och interna. Vill Du att HDA tar hand om Din gamla hårddisk så förstör vi den så att ingen form av data längre är återvinningsbar,
därefter hanteras den på ett i Sverige gällande miljövänligt sätt.


 


  © Copyright 2006. CDM PROduktion.......Vi har F-Skattsedel